Fókuszban a

Pályázatok

Debrecen

Rólunk

FÓKUSZBAN 2002 Bt.
4026 Debrecen, Péterfia u. 47.
06-70/949-7444
afokuszban@gmail.com
 

A FÓKUSZBAN 2002 Bt. 2003-ban alakult pályázati és menedzsmenti feladatok ellátására specializálódva. Azóta feladatkörünk a folyamatos megkeresések és a növekvő igények miatt kiegészült pályázatfigyeléssel és nyilvánossági feladatok ellátásával. A cég ügyvezetőjeként felügyelem, koordinálom és szakmailag ellenőrzöm a cég működését, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudjuk nyújtani ügyfeleink számára. Megbízható, precíz munkavégzésünknek köszönhetően Irodánk az Észak-Alföldi Régió egyik legmeghatározóbb pályázatíró cége lett, és ez idő alatt számos személyes kapcsolatrendszer is kialakult a folyamatokban részt vevő szervezetekkel és személyekkel.

Cégcsoportunk feladatai közé tartozik a pályázatok nyertességét követő beszerzési és közbeszerzési eljárások lebonyolítása melyet hivatalosan regisztrált közbeszerzési tanácsadók végeznek. Továbbá igényként jelentkezett a beszerzési eljárásokat követően szerződések, szerződés módosítások kezelése, melyben 3 fős ügyvédi irodánk van a segítségünkre.

Fentiek ismeretében a pályázatok különböző szegmenseire tudunk figyelmet fordítani, így 1 kézben zökkenőmentesen tudjuk a pályázati folyamatokat lebonyolítani.

Felkészült szakmai csapattal, korszerű, jól felszerelt 150 m2-es irodával, korszerű informatikai berendezésekkel és komoly referenciákkal rendelkezve kívánjuk segíteni munkájukat.

Referenciánk több mint 1000 sikeres pályázat megvalósítása, szabálytalansági eljárás nélkül.

Szeretne Ön is plusz forráshoz jutni céljai megvalósítása érdekében? Keressen Minket elérhetőségeink bármelyikén és tapasztalja meg Ön is milyen, ha a FÓKUSZBAN segít megírni és menedzselni pályázatát!

 

Papp Attila